Ferran i l’Adrià Altés Espiell

QUI SOM

Can Xicoy som en Ferran i l’Adrià Altés Espiell. Dos germans molt units, sensibles i valents, que arribat el moment, decidim unir esforços per dissenyar un projecte de vida, respectuós i ambiciós per caminar-l’ho junts.

A Can Xicoy tenim veritables arrels a la finca familiar, els avis tenien vaques i porcs, i durant molts anys van treballar repartint la llet pel poble.

Aquests últims anys, hem recuperat l’esplendor de la granja, i no satisfets amb això, treballem per tenir un producte propi i genuí. És per això que hem construït la nostra formatgeria on treballem cada dia elaborant formatges amb la llet del nostre ramat.

Semi curat de cabra

QUE FEM

Des de la granja-formatgeria Can Xicoy treballem cada dia amb el màxim rigor i seriositat per a aconseguir uns productes d’altíssima qualitat, de proximitat i respectuosos amb l’entorn. Tenim 400 cabres de la raça Murciano-Granadina que munyim cada dia perquè ens donin una llet excel·lent que ens serveix per a elaborar exquisits formatges.

Treballem per a mantenir actives unes terres que hem heretat dels nostres avant-passats, per a créixer en valors i en respecte amb el medi, i d’aquesta manera treure’n fruits majestuosos plens de vida i de futur.